16.3.2011

Trailer trash - Larry Crowne ja Friends with benefits

Larry Crowne   Ensi-ilta 22.7.

Tom Hanks ja Julia Roberts tekevät comebackin valkokankaalle romanttisessa komediassa. Keski-iän ylittänyt Larry joutuu palaamaan koulunpenkille saatuaan potkut työstään ja entinen työnantaja antaa syyksi sen, ettei miehellä ole tutkintoa. Roberts on kyynistynyt opettaja, joka uskoo, ettei hän kykene vaikuttamaan oppilaittensa elämään millään tavoin, kunnes kuvaan astuu Larry. Trailerin aiheuttama reaktion on "eh". Pääparin välillä ei ole kipinöitä lennätävää kemiaa, mutta elokuva saattaa vielä yllättää.
Friends with benefits  Ensi-ilta 30.9.

Justin Timberlake on osoittanut, että tällä on kohtuulliset näyttelijäkyvyt. Varsinkin komediarooleissa mies on parhaimmillaan. Mila Kunis loistaa niin draama, kuin komediarooleissa ja täytyy sanoa, että tämä elokuva vaikuttaa trailerinsa perusteella hauskemmalta, kuin Kutcherin ja Portmanin saman tyyppinen No Strings Attached  -elokuva.4 kommenttia:

Tiinanen kirjoitti...

Ihanaa kun sä aina löydät näitä trailereita mun aamukahvini ratoksi! :D

Toi jälkimmäinen ei kiinnosta yhtään, mutta eka kyllä! Julia Roberts ja Tom Hanks on sen verran hienoja näyttelijöitä kumpikin. En mäkään kyllä bongannut ton mainoksen perusteella minkäänlaista kemiaa ja Hanksin hahmo vaikuttaa oudolta. Mutta tohon opettajan maailmaan samastuin heti, joten tää on nähtävä. :)

Kiitos vinkeistä, en ollut näistä kuullutkaan aiemmin. :)

Marja kirjoitti...

No kiva, että aamukahville on puuhaa. Mä katon Areenalta dokkareita :).

Hanks vaikuttaa lapsiaikuiselta tässä trailerissa, mutta onhan mies ihan lutuinen ja tykkään yleensä Robertsista, joten elokuva voi olla parempi, kuin traileri antaa olettaa.

Joku kirjoitti...

Jälkimmäinen vaikuttaa ihan mukiinmenevältä joskin tuskin elämää suuremmalta, mutta päinvastoin ensimmäinen ei juuri innosta.

Marja kirjoitti...

Jokunen, nämä olivat minunkin aatokseni. On se kumma, että männävuosien kultalapset Hanks ja Roberts ei onnistu tähdittämään kiinnostava elokuvaa. Sad :(.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews