17.3.2011

Hunger Games elokuvan Katniss Everdeen on valittu

Suzanne Collinsin The Hunger Games -kirjatrilogiaan perustuvan elokuvan Katniss Everdeen on nyt valittu. Valinta osui 20 -vuotiaaseen Jennifer Lawrenceen, joka oli juuri Oscar ehdokkaana roolistaan elokuvassa Winter's Bone. Ymmärrän hyvin valinnan, kun muistan Lawrencen suoritusta Winter's Bonessa.


Katnissin tulee olla kovapintainen, aika ajoin lähes tunteeton kestääkseen tilanteet, joihin hänet tarinassa ajetaan. Katniss on kuitenkin kirjasarjassa vain 16 -vuotias ja Lawrence jo 20 -vuotias. Onko tarkoitus, että elokuvan hahmot olisivat kirjan hahmoja vanhempia vai kykeneekö Lawrence näyttelemään teini-ikäistä? Toivoa sopisi, että kyseessä olisi jälkimmäinen vaihtoehto, sillä hahmojen vanhentaminen vie osan tarinan shokkiarvosta, eli siltä, että hallitus pakottaa nuoret lapset tappamaan toisiaan.

Seuraavana jään odottamaan muita elokuvan roolituksia, varsinkin kirjasarjan miespäähenkilöitä Peeta Mellarkia ja Gale Hawthornea. Toivottavasti eivät tee valinnassaan "Pattinsonia".


2 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Ooo! Hyvä! Me happy. Onhan tyttö vähän vanha, mutta ainakin lahjoja löytyy. Hyvin innolla odottelen seuraavia valintoja. Peeta on mulle pelkästään elämän kokoinen asia.

Marja kirjoitti...

Eeva: Mä saan raivarin, jos valitsevat Peetan osaan jonkun kiiltokuvapojun, jolla ei ole minkäänlaisia näyttelijän lahjoja.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews