28.12.2012

Amerikan tv-uutuuksia (kevät-talvi 2013)

1600 Penn (Joulukuu 14.12.2012) traileri
Bill Pullman palaa jälleen Valkoiseen taloon presidentin, Dale Gilchristin roolissa tässä komediasarjassa, joka kertoo Amerikan ensimmäisen perheen elämästä. Jenna Elfman (Dharma & Gregg) näyttelee presidentin puolisoa ja Dalen lapsien äitipuolta, joka koettaa voittaa Amerikan kansan lisäksi myös lapsipuoltensa suosion.

Deception (Tammikuu 7.2013) traileri
Kun varakkaan perheen sosialiitti-bilettäjä tytär Vivian Bowers murhataan, Joanna Locasto (Meagan Good), Vivianin nuoruudenystävä ja nykyinen FBI-agentti, soluttautuu Vivianin perheyhteisöön vanhan tuttavuuden turvin, tutkiakseen ystävänsä murhaa. Sarjassa mukana myös ihana-IHANA Victor Garber (Alias, Argo).

The Carrie Diaries (Tammikuu 14.2013) traileri
Menestyksekkään Sex and the City -sarjan "etko" keskittyy 80-luvulle, jolloin kirjailijan urasta haaveileva Carrie Bradshaw saa harjoittelupaikan New Yorkilaisesta asianajajafirmasta. En oikein tiedä miten suhtautua näihin prequel-tyylisiin sarjoihin. Mitä jos tykästyisin johonkin Carrien teini-ihastuksista ja tietäisin kuitenkin, ettei se tule johtamaan mihinkään.Legit (Tammikuu 17.2013)
Australialaiskoomikko Jim Jefferies näyttelee Jimiä, jonka pyrkimuksenä on ystäviensä avustamana tulla Legit (Legitimate = oikeaoppinen, luvallinen, aito, oikea). Tarkoittaakohan se elämässä vaiko koomikon uralla...?
 
The Following (Tammikuu 21.2013) traileri
Ryan Hardy (Kevin Bakon) on entinen FBI-agentti ja vaarallisen, vankilasta paenneen sarjamurhaajan, Joe Carrollin (James Purefoy) jäljillä. Pian Ryanille selviää, että Carrol on vankilassaoloaikanaan luonut sähköisen verkoston sarjamurhaajille ympäri Amerikkaa ja nämä pitävät Carrolia kulttijohtajanaan, jonka käskyjä seuraavat kyseenalaistamatta.

The Americans (Tammikuu 30.2013) traileri
Philip (Matthew Rhys) ja Elizabeth (Keri Russel) Jennings ovat soluttautuneita KGB agentteja Reaganin Amerikassa. Pariskunnan järjestetty avioliitto alkaa muuttua ajan kuluessa yhä aidommaksi eikä näiden kahdella lapsella ole mitään tietoa vanhempiensa todellisista henkilöllisyyksistä. Jännitteitä syntyy myös Philipin kasvavasta amerikanmielisyydestä ja naapuriin muuttavasta FBI-agentista. Ensimmäinen sarja tällä listalla josta olen todella innostunut!

Do No Harm (Tammikuu 31.2013) traileri
Moderni Jeky/Hyde versio kertoo neurokirurgista, Jason Colesta (Steven Pasquale) joka on lahjakas, karismaattinen ja empaattinen, mutta joka yö samalla kellon lyömällä Jasonin valtaa hahmo, joka on viettelevä, kavala ja lähes sosiopaatti persoona, joka käyttää nimeä Ian Price. Aiemmin Jason pystyi tukahduttamaa alter egonsa vahvoilla rauhoittavilla, mutta nyt Ianista on tullut vastustuskykyinen ja päättää kostaa Jasonille vankeudestaan.

Monday Mornings (Helmikuu 4.2013) traileri
Sarjan nimi viittaa maanantai aamuisin sairaalassa pidettävään kokoukseen, jossa käydään läpi edellisen viikon aikana tapahtuneita potilaskuolemia ja hoitovirheitä. No ainakin tämä on jotain uutta. Sarjassa seurataan (perinteisesti) lääkärien työ- ja kotielämää ja tähtinä nähdään mm. Alfred Molina (Spider Man 2, Chocolate), Ving Rhames (ER), Jaime Bamber (Battlestar Galactica).
Jälleen uusi sairaalasarja. Hoh-hoi...


Zero Hour (Helmikuu 14.2013) traileri
Hank Galliston (Anthony Edwards), Modern Sceptic Magazine -lehden kustantaja on koko uransa ajan pyrkinyt osoittamaan vääräksi myyttejä ja salaliittoteorioita, mutta kun hänen vaimonsa Laila (Jacinda Barrett) kidnapataan, mies joutuu todellisen mysteerin keskelle, joka ulottuu ympäri maailman ja vuosisatojen taa. Tämä vaikuttaa kiehtovalta, mutta toivon ettei sarja jää yhteen kauteen, jolloin koko mysteeri jää taas ilmaan roikkumaan, kuten on usean sarjan kohdalla käynyt.

Cult (Helmikuu 19.2013) traileri
Nate väittää veljelleen Jeffille (Matt Davis) suositun Tv-sarjan yrittävän vahingoittaa häntä, mutta Jeff ei ota veljeään vakavasti, ennen kuin Nate katoaa mystisesti. Jeff ryhtyy tutkimaan veljensä katoamista ja samalla huomaa, että sarjan ympärillä on tapahtunut muitakin outoja katoamisia. Sarjan fanaattiset fanit ovat ottaneet sarjan tapahtumat liiankin todesta.

Golden Boy (Helmikuu 21.2013) traileri
Walter Clark (Theo James) on kaikkien aikojen nuorin poliisikomentaja ja sarjassa seurataan tämän meteoriittimaista nousua poliisin virasta etsiväksi ja lopulta komentajaksi.

Red Widow (Maaliskuu 3.2013) traileri
Kolmen lapsen kotiäidin, Marta Walraven (Radha Mitchell) elämä vaikuttaa idylliseltä. Taustalla kuitenkin elämä on kaikkea muuta. Martan aviomies Evan elättää perhettä salakuljettamalla marihuanaa ja Martan isä on venäläinen gangsteri. Kun Evan murhataan ja FBI lupaa etsiä syylliset Martan avunantoa vastaan, nainen kieltäytyy, sillä ei pysty nousemaan isänsä klaania vastaan. Kun Marta saa selville, että Evan oli mukana kavaltamassa varoja kansainväliseltä rikospomolta ja maksoi tästä hengellään. Nyt rikollispomo pitää Martaa vastuussa velan takaisin maksusta ja nainen huomaa olevansa alamaailman rikollisjengien ja FBI:n ristitulessa, koettaessaan samalla suojella perhettään.

How To Live With Your Parents (For the rest of your life) (Huhtikuu 3.2013) traileri
Polly (Sarah Chalke) muuttaa takaisin vanhempiensa luokse tyttärensä Natalien (Rachel Eggleston) kanssa avioeronsa jälkeen. Polly on takakireä, kun taas hänen vanhempansa Elaine (Elizabeth Perkins) ja Max (Brad Garrett) ovat liiankin rentoja elämän suhteen. Pidin Sarah Chalkesta Scrubs -sarjassa ja tämä voi olla ihan katsomisen arvoinen.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews