13.10.2010

Lumikki ja seitsemän kääpiötä, Lumikki ja seitsemän kääpiötä ja Lumikki ja metsästäjä (Wait, huh?)

Jep, kuten tavallista, kun yksi studio saa yhden hyvän idean (hah!), niin muut tulevat perässä. Grimmin veljesten satua, Lumikki ja seitsemän kääpiötä ollaan tuomassa valkokankaalle, ei yhden vaan jopa kolmen studion kautta. Vanha satu ideoidaan uudelleen Relativity -studion The Brothers Grimm: Snow White, Universalin Snow White and the Huntsman ja Disneyn Snow White and the Seven avulla.

The Brothers Grimm: Snow White -elokuvan ohjaimiin on suunniteltu Tarsem Singhiä (The Cell, The Fall) ja elokuvassa kääpiöt korvataan tavallisilla mainareilla ja mukana on jo alkuperäisessä sadussa mukana ollut lohikäärme (Hä?). Elokuvassa luvataan olevan enemmän särmää ja huumoria, kuin Disneyn söpöytetyssä animaatioversiossa. Lumikin rooliin on harkittu mm. Anne Hathawayta, Natalie Portmania ja Scarlett Johanssonia.

Disneyn tulevassa elokuvaprojektissa Snow White and the Seven, korvataan kääpiöt taistelevilla Shaolin munkeilla (kyllä, luit oikein) ja Universalin Snow White and the huntsman elokuvassa metsästäjä, jonka ilkeä kuningatar-äitipuoli palkkasi murhaamaan Lumikin, ryhtyykin Lumikin suojeliaksi ja taistelumentoriksi (ookei..?).

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews