18.10.2010

Trailer trash - Paul

Nick Frostin ja Simon Peggin Alien-elokuva on saanut trailerin. Elokuva kertoo kahdesta britistä, jotka matkustaessaan läpi Amerikan matkailuautollaan, törmäävät Paul nimiseen avaruusolioon kuulun Area 51:n ulkopuolella. Odotukset ovat varovaisen positiiviset.Odotusarvo:
Yhdysvaltojen ensi-ilta 18. 3. 2011

6 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Ohho, tää pitää nähä :D Hot fuzz ja shaun of the dead oli tältä kaksikolta niin hulvatonta katottavaa, ettei tason luulis ainakaan huonompi olevan...luulis...

Marja kirjoitti...

Juu mäkin tykkäsin todella paljon Shaun of the Deadista, mutta jostain syystä Hot Fuzz jäi multa kesken... olisinkohan ollut jossain kaverin luona... Pitääpä etsiä elokuva käsiini ja katsoa loppuun asti :).

Eeva kirjoitti...

Jippii! Kommppaan Piaa, kaksikon kaksi edellistä leffaa oli niin mainioita että eiköhän tämäkin räjäytä potin. Toivotaan ainakin. Tuo Paul on ainakin aika... symppis. :D

Toivottavasti kovin paljon pidempään ei tarvi Suomeen odotella.

Marja kirjoitti...

Jeps Eeva :). Toivottavasti odotus palkitaan. Saa nähdä tuleeko suomessa leffalevitykseen vai meneekö suoraan DVD:lle. Toivoa saattaa, että on niin suuri menestys lätäkön toisella puolen, että saadaan valkokankaalle saakka.

CountCthulhu kirjoitti...

Pitää ehdottomasti nähdä. Tykkäsin meinaten sen verran paljon Shaun of the Deadista ja Hot Fuzzista :D

Marja kirjoitti...

Täällä on harvinaisen yksimielistä väkeä :).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews