29.10.2010

Pop Culture Happy Hour Shout-out(ish) - a.k.a. Squeeze the end cap

Sain anonyymiltä (sinultako viljaneiti?) kommentin liittyen Podcast-pick osioon, jossa kirjoitin Pop Culture Happy Hour -podcastista. Ohjelman tekijät olivat saaneet ystävältään linkin blogikirjoitukseeni ja he olivat yrittäneet kääntää sitä Google Translaten avulla englanniksi, mielenkiintoisin seurauksin :).

Nauroin kyyneleet silmissä, kun kävin itse testaamassa käännöstä GT:ssä ja sitten kuuntelin uusimman jakson, jossa kirjoitus mainitaan. Täytyy meilata heille ja kertoa, etten yrittänyt solvata  heitä, vaan oikeasti pidän heidän podcastistaan. Maininta on uusimmassa jaksossa ja alkaa kohdasta 1.14.

EDIT 7.11.2010
Sekä minä, että Viljaneiti saatiin uusi maininta seuraavassakin jaksossa. Tällä hyvän olon hehkulla kestää läpi ensi viikonkin :). Linkki jaksoon (alkaa kohdasta 30.25).

4 kommenttia:

Mielikuvittelija kirjoitti...

Mahtavaa! Sun jutusta on tullut sisäpiirivitsi. Aina toisinaan unohtaa miten internet tosiaan on World Wide...

Ankara vastuu nyt olla niille Finnish goodwill embassador ja selventää ettet aio tunkea sun nappeja niiden korviin ;)

Hih.Suomi vain on niin käsittämätön kieli, ettei sitä mitkään google kääntäjät helpolla selvitä.

Marja kirjoitti...

Jeps, kävin laittamassa heidän sivuilleen viestin, että tarkoitus ei ollut tunkea nappeja kenenkään korviin, vaan oikeasti tykkään heidän podcastistaan :).

Hei, mun ikuinen toive on ollut tulla sisäpiirivitsiksi :).

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Jep, minä (viljaneiti) annoin sinulle sen vinkin. Anteeksi anonymiteetti, jouduin jo luomaan tunnuksia sinne NPR:lle ja en sitten jaksanut enää tänne. Tosi hauska juttu tuo minun mielestäni oli, vaikka en vieläkään ihan hahmota mistä se 'end cap' homma tuli. Cap tietysti piposta mutta 'end cap'?

Saitpa nyt sitten ainkin yhden uuden lukijan tästä jutusta... :) Huomasin nimittäin juuri, että täältähän löytyy suosituksia muihinkin podcasteihin ja minulla juuri menossa kova podcastien kuuntelukausi.

Marja kirjoitti...

Kiitoksia sinule :). Olisin jakson varmasti kuunnellut, mutta en tiedä olisinko itse tajunnut, että kyse oli minun blogistani :).

Luulen että end cap ja squeeze tulee lauseesta ei pipo päätä purista, eli cap, end, squeeze :). Google translate on niin ihaaana!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews