21.10.2010

Podcast pick - Pop Culture Happy Hour!

Stephen Thompson, Trey Graham, Glen Weldon ja Linda Holms ovat NPR (National Public Radio) radiokanavan työntekijöitä, jotka viihdyttävässä viikottaisessa Pop Culture Happy Hour nimisessä podcastissaan keskustelevat elokuvista, televisiosta, kirjoista, sarjakuvista ja kaikesta mahdollisesta viihteeseen liittyvästä. Näillä tyypeillä ei pipo päätä purista ja työmatkalla saan usein oudoksuvia vilkaisuja, kun kikattelen itsekseni napit korvilla.

iTunesista ladattuna PCHH vuorottelee Culturetopia nimisen podcastin kanssa, joka on kooste NPR kanavalla viikon aikana olleista musiikkiin, elokuviin, televisioon ja taiteeseen liittyvistä jutuista. Ihan hauska lisä sekin.

Tässä linkki podcastien iTunes -sivulle.

EDIT 7.11.2010
Tämä blogikirjoitukseni on mainittu kyseisessä podcastissa nyt jo kahdessa jaksossa! Myös nimimerkki Viljaneiti on saanut podcastin pitäjiltä kiitosta. Ihanaa!


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Huomasitko, että tästä jutusta puhuttiin tuossa podcastissa. Olivat löytäneet tämän ja yrittäneet kääntää Google translaten avulla huvittavin tuloksin... :)

Marja kirjoitti...

Heh, en ole vielä uusinta jaksoa kuunnellut, pitää käydä tarkastamassa :). Jos ovat onnistuneet kääntämään kirjoituksen siten, että luulevat mun solvaavan heitä, pitää meilata heille oikea teksti... nyt pitää heti käydä kuuntelemassa jakso!

Marja kirjoitti...

Voi kissus! Nyt kävin testaamassa Google translatessa tekstin kääntämistä. Aika sekopäinen tulos xD!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews