13.7.2010

Oz here, Oz there, Oz, Oz everywhere

Hollywood on tällä hetkellä täysin hullaantunut Ihmemaa OZ:iin! /Film -sivulta on saanut lukea jos jonkinlaisista OZ projekteista pitkin vuotta. Sam Raimia (Spider Man -elokuvat, Evil Dead) on suunniteltu ohjaajan pallille Oz, the Great and Powerful -elokuvaan, joka olisi alkuperäisen OZ- elokuvan etko-osa ja Robert Downey Jr. näyttelisi mahdollisesti pääosaa. Tarina kertoisi miten kiertävän sirkuksen mukana ollut puoskari (Downey Jr.) päätyi myös Kansasista OZ:in ihmemaahan ja mahtavaksi OZ:in velhoksi.

Identtiset ohjaaja kaksoisveljet Michael ja Mark Polish (The Astronaut Farmer) suunnittelevat myös OZ etko-osaa. Elokuvan nimi on yksinkertaisesti OZ.


Netissä julkaistu teaseri Polish ohjaajaveljesten OZ -elokuvasta.


Drew Barrymore, joka tunnetaan ehkä paremmin näyttelijänä on suunnitellut jo pitempään ohjaavansa OZ jatko-osan Surrender Dorothy, jossa ilkeä noita ei kuollutkaan tarinan lopussa vaan selvisi ja aikoo nyt kostaa Dorothyn jälkipolvelle murtautuen OZ:in maasta nykypäivän New Yorkiin.
OZ:ille on valmistumassa ensi vuonna myös animaatio jatko-osa, jossa Dorothy palaa Kansasiin ja löytää sen tuhoutuneena tornadon jäljiltä. Koditon Dorothy tempaistaan takaisin OZ:iin, jonka asukkaat ovat pulassa ja tarvitsevat taas Dorothyn apua. Dorothyn äänenä on Glee -televisiosarjasta tuttu Leah Michele ja Peltimiehen, Linnunpelättimen ja Pelokkaan Leijonan ääninä ovat Kelsey Grammer, Dan Aykroyd ja Jim Belushi. Tässä linkki elokuvan sivuille.Myös Warner Brothers -studiot yrittää uudelleen-buutata alkuperäisen tarinan, ainakin kahden elokuvan turvin, mutta tällä hetkellä projektit taitavat seistä suossa. 

Uusin tulokas OZ-markkinoille on Universal Studioiden suunnitelma tuoda Broadway menestysmusikaali Wicked valkokankaalle. Elokuun lopussa Helsingin Kaupungin teatteriinkin tuleva Wicked on kertomus Lännen pahan noidan ja Pohjoisen hyvän noidan Gildan nuoruusvuosista ja se sijoittuu aikaan ennen Dorothyn OZ:iin saapumista.


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews