9.7.2010

Arvostelussa: Titaanien taistelu (2010)

Jos tykkäät komeista, lihaksikkaista miehistä: katso Titaanien taistelu.
Jos tykkäät nähdä hyvien näyttelijöiden tuhlaavan lahjojaan: katso Titaanien taistelu.
Jos tykkäät pinnallisesta-sekavasta-tunneköyhästä-hötöstä: Ole hyvä vaan ja tuhlaa rahasi tähän pinnalliseen-sekavaan-tunneköyhään-höttöön.

Katsoin elokuvan ystäväni kanssa ja kun lopputekstit alkoivat rullata, purskahdimme hysteeriseen hihitykseen. Titaanien taistelu oli varmasti yksi naurettavimmista elokuvakokemuksista josta olen maksanut. Se ottaa itsensä niin kovin vakavasti, mutta ei elokuva mikään Gladiaattori ollut. Olisi pitänyt arvata. Kun näin aikoinaan elokuvan trailerin, näytti se enemmän musiikkivideolta, kuin elokuvamainokselta.


Okei, onhan tässä filmissä naiselle ihan mukavasti silmän iloa, mutta silti...

Sam Worthingtonin hahmo Persius on pääjumala Zeuksen ja ihmisnaisen lapsi, tosin tästä tietämätön. Olympos vuorella asuvat jumalat tarvitsevat ihmisten rakkautta pystyäkseen hallitsemaan näitä ja kun ihmiskunta alkaa kapinoimaan jumalia vastaan, päättää Zeus veljensä Hadeksen avulla antaa ihmiskunnalle opetuksen. Persius osuu keskelle ensimmäistä voimannäyttöä, jonka seurauksena Hades aiheuttaa Persiuksen ottoperheen kuoleman. Persius vannoo kostavansa Hadekselle ja ... jadajadajadajadaaaaa! Tympii edes kirjoittaa kuvausta elokuvasta. Varmasti ne, jotka elokuvan haluavat nähdä ovat sen jo tehneet.

Arvioni elokuvasta voi summata näin: Prlöööööööö!

Vuosi:2010
Ohjaus:Louis Leterrier
Pääosissa:Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes


Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews